Kladdkakemuffins med banan

Kladdkakemuffins med banan 
 
 
  1. Sätt ugnen på 225°C. 
  2. Rör ihop 2 ägg och 1 1/2 dl socker - vispa inte. 
  3. Blanda de torra ingredienserna och rör sedan ner det i äggblandningen.
    • 5 msk vetemjöl
    • 1 tsk vaniljsocker
    • 3 msk kakao
    • 1/2 krm salt
     
  4. Smält matfettet 50 g smör eller margarin och rör ner det i smeten. 
  5. Klicka ner smeten i 12 små muffinsformar . Skala och skiva bananen (1 st.). Tryck ner bananskivorna i muffinsen.
  6. Grädda i nedre delen av ugnen ca 8 minuter.
Super goda !!!
Våra muffins var 2 min. längre i ugnen än rekomenderad .Vi serverade de med lite vispgrädde.
 
Kram <3
 

Kommentera här: