Banankaka

Hej Hej !
Mateuszs favorit! Nu när han är hemma igen ,så skämmer jag bort honom >3
 
 
Leilas banankaka
  1. Sätt ugnen på 175 grader, varmluft.
  2. Vispa
    • 1 dl strösocker, 2 dl florsocker och 150 g mjukt smör, poröst och krämigt.
  3. Mixa 
    • 3 st mogna bananer och blanda i smeten, tillsätt 2 st ekologiska ägg.
  4. Blanda de torra ingredienserna
    • 3 dl vetemjöl
    • 1 tsk bakpulver
    • 0,5 tsk malen kanel
    • 0,5 tsk malen ingefära
    • 50 g valnötter
    och vänd försiktigt ner dem i smeten.
  5. Fyll en smord och bröad kakform (24 cm i diameter med löstagbara kanter).
  6. Gräddas mitt i ugnen, i cirka 30-35 minuter.
MUMS !
KRAM PÅ ER <3
 
 

Kommentera här: